Gość Barbara Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ból po prawej stronie brzucha miejsce jak woreczek ,ale to myślę że nie związane z woreczkiem ,gdyż boli w boku i od 5 dni nie ma wypróżnień ,pomimo że zażywam Colon C ,Rzewień i zakładam czopki glicerynowe i bez efektu ,jestem na diecie ,i co dalej ,co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Trudno mi odpowidać na to pytanie bez badania. Radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Brak stolca przez 5 dni może być powodem tego bólu lub też może i patologia w zakresie pęcherzyka żólciowego (być może konieczne będzie wykonanie USG jamy brzusznej). Prawdopodbnie lekarz włączy środki przeczyszczające mocniejsze, dostępne na receptę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danuta Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 u mnie od czasu do czasu bol w prawym boku bardziej ucikajacy do pachwiny.brak wyproznien .masowanie brzucha.kiedy jest wyproznienie bol ustepuje.jestem po operacji wyrostka robaczkowego od kilku lat.podejrzewam,ze to zrosty pooperacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 boli mne codziennnie do lekarza nie pujde bo tu sami debile 9(ostatnio lekarz 1 kontaktu wysłał mnie z opucchlizną do hirurga który mnie wysmiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi