Gość Michał Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Mam na penisie krosty pod skórą w czasie wzwodu bardzo je widac są twarde prubowałem je *wycisnąc* wychodzi z nich troszke białej *mazi* i nic dalej są. Co to moze byc? prosze o pomoc! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 To mogą być prosaki, których nie da się usunąć dostępnymi metodami. Zwykle znikają same w miarę dojrzewania gruczołów łojowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radek Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 mam kilka malych kropek na penisie sa to dokladnie 3 blisko siebie sa wielkosci główki od szpilki koloru skóry.Mam pytanie co to jest i czy jest zarażliwe i czy moze sie dalej roznościć?proszę dołaczyć zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 U mnie podobnie. kolor taki czerwonawy. co to i jak to leczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin88 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Lekko podgrzany sok z cytryny z 1 łyżką soli. Lekarz mi zalecił smarować penisa codziennie i po 2 tygodniach jak ręką odjąl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Prawdopodobnie mówisz o gruczołach, które posiada każdy mężczyzna. U jednych są bardziej widoczne u innych mniej. Teraz wyobraź sobie, że ktoś doradzi Ci je wycisnąć. To tak jak by Ci ktoś doradził usunąć sobie nos. Tak na prawdę to nikt nie wie co masz bo tego nie widać. Pójdź z tym do lekarza a nie pytaj na forum bo sobie rzeczywiście jaką krzywdę zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi