Gość Justyna Dagmara Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dzień dobry! Za dwa miesiące będę miała operację żylaka odbytu. Do tej pory nie miałam problemów z zaparciami. Pojawił się dwa tygodnie temu. Mimo że bardzo chciałam, nie mogłam się wypróżnić. Wprawdzie raz na jakiś czas udawało się, ale nie było to pełne. Wczoraj wieczorem postanowiłam zrobić sobie lewatywę preparatem Enema. Wypróżnienie również nie było całkowite. Dziś rano udało mi się wypróżnić, mimo to przez cały dzień czułam potrzebę oddawania gazów i cały czas sączy się z odbytu woda zabarwiona na brązowo. Czy możliwe jest, żeby to nadal był ten preparat? Czy jest to czegoś objawem? Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 To zapewne nadal wydziela się preparat. Nic niepokojącego. Tak może jeszcze być nawet przez 1-2 dni. Proszę się nie denerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi