Gość Marek 30.12.2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Witam. Przeglądając posty ludzi z podobnymi problemami wciąż nie mam pewności. Mam 22 lata. Problem z moim penisem jest taki,że mój żołądź jest praktycznie całkowicie odkryty (zawsze) Skóra z napletka schodzi z żołędzia i gromadzi się za nim jednakże mogę ją naciągnąć i nie sprawia mi to bólu (jednakże prędzej czy później żołądź i tak jest odkryty) Sytuacja ta nie sprawia mi problemów we współżyciu, gdyż we wzwodzie nie ma żadnego problemu. Czy w takiej sytuacji zabieg wędzidełka jest konieczny? Czy jeżeli już do tej sytuacji się przyzwyczaiłem mogę go zaniechać? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jeśli podczas stosunku nie występują żadne dolegliwości zabieg nie jest potrzebny, być może wędzidełko jest nawet prawidłowe. Można jeszcze skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi