Gość iwona Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Mam24lata 6tygodni temu mialam operacje przepukliny znajdujacej sie nad pepkiem 4tygodnie po operacij bylam na wizycie kontrolnej i lekarz zapenial mnie ze wszystko jest dobrze nie wiem czy mam wstawiona siatke nie pytalam o to,od tygodnia wyczuwam duze zgrubienie w pepku ktore czasem znika i odczuwam troszke bol czy to kolejna przepuklina?i czy powinnam skontaktowac sie z lekarzem?bardzo prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Tak należny udać się na kontrolę najlepiej do chirurga. Takie objawy mogą świadczyć o nawrocie przepukliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwona Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 dziekuje bardzo za porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jola Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Tak mogo byc nawroty pszepukliny ja mialam na wroty po 8latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi