Gość dorota Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam, wyniki moich badan to podwyższony wapń, leukopenia z limfocytozą oraz niebolesne powiekszone węzły chłonne karkowe (2 po prawej stronie). Węzły powiekszone sa już od jakiś 2 miesiecy. Dodam że pol roku temu bylam w szpitalu ze wzgledu na toksoplazmoze, robilam badania w kierunku nawrotu ale sa prawidłwe. Dostałam skierowanie do hematologa, ale ze wzgledu na to ze wizyta dopiero za 1,5 miesiaca pytam juz teraz tu na forum, co to moze byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam, mam powiększone węzły chłonne karkowe po prawej stronie 2 większe, po lewej jeden mniejszy. Wyniki badań to limfocytoza z leukopenia oraz podwyższony wapń. Nie mam żadnych dolegliwości oprócz tego ze od miesiaca czuje sie zmeczona i moja temperatura to 37- 37,5 stpni. Prosze o odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Niestety na podstawie tych informacji trudno powiedzieć o przyczynie, potrzebnych jest więcej informacji klinicznych. Potrzebna jest konsultacja właśnie hemtaologiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi