Gość Michał Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam, mam pewien problem. Podczas dotykania żołędzia prącia pojawia się u mnie dziwne uczucie - nie jest to ból, ale coś takiego, co powoduje od razu zabranie ręki (robię to dla celów badania czy wszystko w porządku, a nie doznania przyjemności *)). Podobno jest wszystko w porządku, bez stulejki, prawidłowy rozwój (mam 17 lat), ale to uczucie pojawia się odkąd pamiętam. Jeżeli robię to samo ale przez skórkę napletka, uczucie to nie występuje. Co to może być panie doktorze, czy jest to niebezpieczne i może przeszkadzać w udanym stosunku w przyszłości??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Może to być związane z tym, że żołądź prącia wciąż chroniona jest przez napletek i stąd w przypadku dotyku pojawia się nadwrażliwość na dotyk. Nie powinno być kłopotów podczas kontaktów seksualnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Godzio Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam mam ten sam problem. Cieszę się, że nie powinno być kłopotów podczas kontaktów seksualnych - czy jednak należy coś robić aby taki *ból* nie występował? Jakieś ćwiczenia albo co innego? Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 czy jednak należy coś robić aby taki *ból* nie występował? Jakieś ćwiczenia albo co innego? - nic szczególnego z tym nie należy robić, najlepiej dobrze nawilżać żołądź żelami intymnymi, z biegiem czasu nadwrażliwość będzie ustępować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Mam ten sam problem... Ale widząc odpowiedzi innych ciesze się że nie bedzię kłopotów podczas kontaktów seksualnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sdasd Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 to jak nalozyc condoma jak jest takei uczucie ze odrazu odrzuca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alfie Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 jak ktoś ma nadwrażliwą żołądź, to jest bardzo prawdopodobne, że jednak będą kłopoty przy współżyciu. mówię na swoim przykładzie - zawsze masturbowałem się przez napletek, bo miałem nadwrażliwość na dotyk. kiedy zacząłem współżycie to po jednym, dwóch ruchach miałem już wytrysk, bo bodźce były dla żołędzi zbyt silne. więc nie piszcie, że nadwrażliwość w żaden sposób nie wpływa na współżycie. jedyną radą jest hartowanie żołędzi i przyzwyczajanie do dotyku. to pomoże w pozbyciu się nieprzyjemnych odczuć i często towarzyszącemu problemowi nadwrażliwości przedwczesnemu wytryskowi. nie ma co faszerować organizmu sztucznymi chemikaliami z maści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikus Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Tak mogą wyglądać choroby penisa http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alojz Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Penis, członek zdjęcia chorób =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/pracie-penis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi