Gość marcin Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam. Ostatnio obserwuje coś niepokojącego. Napletek jest napuchnięty i w końcowej części wygląda jak galareta. Poza tym czuję ból przy dotykaniu go jak również ból żołędzi. Ostatnio też żyły (grzbietowa )jest bardziej widoczna a w miejscu gdzie rozdziela się na dwie inne wygląda jak spuchnięte koło. Do tego często chodzę do wc i oddaje dziwnie żółty mocz. Odczuwam też szczypanie w cewce. Byłem już raz opuchnięty i dostałem furaginum. Smaruje sie clotrimazolum. Co mi jest? Ostatnio po prysznicu chodziłem po tych mrozach. Tylko to mi przychodzi na myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Prawdopodobnie doszło do zapalenia cewki moczowej. Trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Może będzie konieczne wykonanie badania ogólnego moczu i zastosowanie antybiotykoterapii. O wszystkim zadecyduje lekarz po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 mam podobny problem :( też mię szczypie gdy oddaje mocz też mocno żółty tylko mię w dodatku od czasu do czasu mię swędzi . nie mogę ściągnąć nap latka a i zauważyłem jakąś dziwną wydzielinę na bieliźnie jak by ropa i często się penis przykleja do bielizny . co to może być !! pomocy !! z góry dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majki Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Jak wyżej to zapewne zapalenie cewki moczowej. Skonsultuj się z urologiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi