Gość Ola Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Mam 14 lat. Ostatnio usłyszałam irytującą historię od mojej mamy. Gdy się urodziłam nie trafiłam w jej ręce tylko w ręce chirurga. Miałam operację lecz lekarze nie chcieli powiedzieć mojej mamie co miała na celu. Na pamiątkę została mi po niej dziwna blizna w postaci 4 wklęsłych (2 par równoległych do siebie) kropek znajdujących się na pośladkach w okolicy -że tak to ujmę -rozdwojenia pośladków. Proszę o pomoc, po jakiej operacji może zostać tak dziwna blizna ? Dodam że jest ona dosyć głęboka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Trudno mi określić bez badania. Na pewno należałoby znaleźć kartę wpisową ze szpitala, gdzie rodziła Cię mama. Tam na pewno jest opisany zabieg jaki miałaś przeprowadzony. Po samej bliźnie trudno określić jaki mógł być przeprowadzony zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi