Gość Dominik Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witam Mogę zdjąć napletek podczas wzwodu kawałek po za rowek zażołędny i nic nie uciska jednak nie wiem czy taka sytuacja jest prawidłowa czy napletek musi schodzić po same jądra. Gdy symulowałem ruchy frakcyjne na nawilżonym penisie (mydło w płynie) to żołądź lekko sie kłaniała w dół,ale domyślam się,że w macicy jest o wiele więcej gęstego nawilżenia więc tego problemu nie będzie. Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Raczej nic niepokojącego z tego opisu nie wynika. To raczej normalna rzecz, trochę może ugiąć się penis na szczycie. Jeśli byłyby problemy w czasie stosunku seksualnego trzeba w tej sprawie będzie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dominik Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Czyli rozmumiem ,że wystarczy jak napletek schodzi za żołądź ? I niepowinno być problemu ,ponieważ w pochwie jest duzo nawilżenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 W takim przypadku nie powinno być komplikacji w czasie stosunku seksualnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dominik Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Czy można tu umieścić link do zdjęć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi