Gość emilia Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Moja mama ma 55 lat. Ponad rok temu wyczuła guzka w piersi.Nie poszła do lekarza.Od ok.6 miesięcy jakby to pękło.Zrobiła się dosłownie dziura , trochę zarosła taką błoną a potem znowu pękła i ciągle leci ropa.Wycieka na brzuch,pachy.Przez to skóra jest odparzona.Mama boi się iść do lekarza. Nie wiem jak jej pomóc.Proszę o odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Mama musi z tym problemem najlepiej iść do chirurga ogólnego. Zapewne ma ropnia sutka z przewlekłą przetoką ropowiczą. Wymaga to postępowania zabiegowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Witam! Mam takie pytanie dziś się dowiedziałem ze moja ciocia ma cos z piersia prawa, po głebszym zapoznaniem sie z prawa to jest dziura wielkosci denka od szklanki w kolorze czarnym i ropnieje ale nie oddaje przykrych zapachów(zgnilizny). Ostatnio ciocia zacxzeła narzekac na bół prawej ręki była dzi z tym u lekarza i powiedział jej ze to zerwane węzły i dał jej skierowanie do szpitala z ta dziura. Chciałbym sie pana doradzic czy to moze byc rak, gdyż bardzo martwie sie o ciocie. W jakim procencie moze zagrazac to życiu. Gdzie mozna sie najlepiej udac na konsultacje bądz leczenie takiego przypadku. Pięniądze nie graja roli prosze o szytbką odpowiedz! Z góry bardzo dziekuje! Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwet Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 w szpitalu wszystko powiedzą. Bezpłatnie. A płatnie-jeśli to prywatny szpital. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 W obu przypadkach natychmiast do lekarza. Nie ma co czekać i zwlekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi