Gość Monika Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Witam serdecznie, Mam pytanie związane z torbielą pajęczynówki.Kilka lat temu wykryto u mnie torbiel pajęczynówki,po kilku konsultacjach stwierdzono,że urodziłam się z tym i nie ma co się przejmować tą sprawą.Od pewnego czasu cierpnie mi prawa ręka,szczególnie w okolicach palców i nadgarstka a takze w okolicach kosci promieniowej i lokciowej (w okolicach kosci ramieniowej nie czuje zadnego mrowienia) i zastanawiam się,czy to może miec jakiś związek z tą torbielą czy też nie? dziękuje z góry za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Takie objawy nie powinny w żaden sposób być następstwem torbieli pajęczynówki. To prawdpodobnie jakieś zaburzenia w funkcjonowaniu nerwów obwodowych. Proszę w tej sprawie skonsultować się z neurologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Witam...Mam Torbiela paj. i mam takie same objawy... bardzo czesto tak jest ze mrowieje itd prawa reka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karola Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Tak samo mam torbiel lecz u mnie drętwienia występują w lewej nodze i ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi