Gość Łukasz Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam pana Doktora. Mam pytanko dotyczące pojawienia sei podejrzanej kulki wielkosci ziarna grochu, dokładnie jest to miejsce miedzy prawym a lewym jądrem tylko ze troszke wyżej. Kulka ta jest twarda i bardzo mnie martwi. Prośze o odpowiedź:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 To może być włókniak, ale bez badania trudno powiedzieć. Dlatego najlepiej skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 nie wydaje mi sie to nie wystaje:0 to jest pod skórą nie ruchome:) taki jak by guzek:) dosyc twarde nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Może to jakieś ognisko zwłóknienia właśnie po wewnętrznej powierzchni moszny. Jeśli zmiana związana jest z jądrem - może to torbiel np. jądra lub najądrza. Trudno ocenić bez bezpośredniego badania. Najlepiej skonsultować to z urologiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 witam:) ostatno podrabałem tamto miejsce gdzie zrobił sie ten guzek:) zrobił mi sie taki malutki strupek po kilku dnich leciała z tego lekko krew a jak przycisłem to wypłyneła z tego jakby ropa:) ten guzek sie zmiejszył i jest połowe taki. on nie jest na żadnym z jąder po prostu na mosznej a bardziej jak by pod skórą:) pozdrawiam i prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 lukasz to samo mam od kilku dni i nie wiem co to jest ale nie drapie tego narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiek Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam. Dziś zobaczyłem, że na mosznie mam małą gulkę. Jest wielkości ziarnka grochu, nie boili mnie, jest twarda i troszkę wystaje. Co to może być ? proszę o odpowiedź gdyż się martwię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi