Gość Beata Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam! Chciałabym się dowiedzieć co oznacza wynik mojej gastroskopii ponieważ zbliżają się Święta nie mam mozliwości dostania sie do lekarza. Rozpoznanie kliniczne to: podejrzenie celiakii. I nie wiem co oznaczaja te nazwy: Mucosa duodeni normalis, oraz gastritis et oesophagitis chronica gradus mediocris. Bardzo będę wdzięczna za udzielenie odpowiedzi na moje pytania. I czy to wiąże się równiez z nieświezym oddechem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Błona śluzowa dwunastnicy prawidłowa. Przewlekłe zapalenie żołądka i przełyku stopnia średniego. To może być powodem nieświeżego oddechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi