Gość aga Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witam 6 dni temu miałam operację przepulkiny metodą Girarda,operacja sie udała.W 3. i 4.dobie po operacji udało mi się wypróżnić,a teraz przez dwa dni mam z tym problemy.Brzuch jest wzdęty,dośc twardy.Dodam,ze pije dużo wody i staram sie nie jesc rzeczy cieżkostrawnych,wzdymających.Dziś zjadłam jabłka,żeby pomogły mi sie wypróżnić,ale nie pomogły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Proszę spróbować lekkich środków przeczyszczających typu ziołowego, parafiny lub laktulozy. Można też zastosować środki na wzdęcia (np. Espumisan). Problem powoli powinien się unormować i oddawanie stoleca powolutku powinno się unormować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi