Gość piotrek Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Witam minelo 5 tygodni od zabiegu przepukliny pachwinowej lewostronnej prostej,blizna jeszcze troszke mnie boli nbajbardziej w okolicach czlonka,ale to ponoc normalne i z czasem sie zagoi.od tygodnia zacząlem odczowac dziwne klucie z prawej strony w miejscu dokladnie tym samym gdzie mam blizne po zabiegu z lewej strony,czy to moze byc prominiowanie bolu ?? Lekarz stwierdzil ze prawa strona jest w porzadku i troszke sie martwie bo od kilku dni dziwnie mnie kłuje jak wtedy kiedy mialem przepukline lewostronną.boli mnie tez kręgoslup w miejscu gdzie mialem zastrzyk ze znieczuleniem ale bol ustepuj z dnia na dzien czy jest mozliwe ze takie promieniowanie bolu moze dokuczac jeszcze jakis czas ?? bardo prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Jeśli lekarz wykluczył powstanie nowej przepukliny po drugiej stronie to zapewne ból związany jest z promieniowaniem od kręgosłupa. Taki ból powinien powoli ustępować. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości radzę skonsultować się ze specjalistą czyli chirurgiem bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi