Gość Jarek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam, Mam 14 lat, operację przeszedłem sposobem laparoskopowym. Masturbowałem się już 5 dni po operacji i nie wiem czy to może mieć jakieś negatywne skutki. A czy w ogóle mozna się po takim zabiegiu masturbować, a jeśli tak to po jakim czasie ? Byłem na wizycie i doktor powiedział, że mam nosić obcisłe majtki ale nie wiem po co ? Mam jeszcze jedno pytanie, ponieważ czynnie uprawiam sport po jakiej przerwie mogę do niego wrócić i czy od razu mogę zacząć trenować na 100 % ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Można masturbować się po zabiegu po około 7 dniach. Obcisłe majtki powodują podniecienie jąder co zmieniejsza dolegliwości bólowe i ich obrzęk. Sport na 100% dopiero po miesiącu od zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Jestem tydzień po operacji żylaków powrozka nasiennego. Po 3 dniach od zabiegu zacząłem się masturbować.Czy coś mogłem uszkodzić ? Dodam że od samego początku tz. od samej operacji mnie nic nie boli.Czuje się znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Po operacji 4dni boli mnie w klatce piersiowej.nie uprawiałem jeszcze sexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi