Gość Damian Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Mam nie wielkie wybrzuszenie około 6 cm pod pępkiem, które przebiega przez prawie całą szerokość brzucha. Nie odczuwam w tym miejscu żadnego bólu, wybrzuszenie nie jest nawet widoczne gołym okiem. Miejsce to nie jest jakoś twarde, tylko normalne tak jak mięśnie brzucha. Czy to może być przepuklina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Być może to rozstęp mięśni prostych brzucha albo przepuklina, a być może np. tłuszczak. Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie bez badania. Radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dorcia Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dziendobry ja trzy lata temu urodzilam curke od porodu mam zamiast normalnego pepka to jest gula narazie mnie nic nie boli ale obawiam sie ze to jest przepuklina pepkowa. czy musze isc do lekarza obecnie mieszkam w angli. prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Tak, trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Prawdopodobnie jest to właśnie przepuklina pępkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam od jakiegos czasu zaobserwowałem niewielkie wybrzuszenie z prawej strony pępka w dotyku wybrzuszenie jest bez czucia i niekiedy odczuwam niewielki ból przewaznie podczas jazdy samochodem czy moze mi ktos doradzic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi