Gość Magda Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Mama 20 lat od bardzo długiego czasu boli mnie prawa pachwina co to może być nie byłam u ginekologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Trzeba w tej sprawie udać się najpierw do lekarza rodzinnego. Może to zwykłe zapalenie węzłów chłonnych pachwinowych. Trudno odpowiedzieć bez badania. Na pewno należałoby także udać się na kontrolę do ginekologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paulina Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 mam ten sam problem bylam juz u ginekologa w sprawach ginekologicznych jest wszystko dobrze poza malym zapaleniem Boli mnie pachwina raz po prawej stronie raz po lewej ogólnie odczuwam ból takze w podbrzuszu i mam silne skurcze co to moze byc? powinnam isc do lekarza rodzinnego czy mi w tym pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Na pewno trzeba w tej sprawie udać się jeszcze do lekarza rodzinnego. Skoro ginekologiczne wszystko jest w porządku to takie objawy mogą np. wskazywać na problemy związane z jelitem grubym. Być może konieczne okaże się wykonanie USG jamy brzusznej i być może kolonoskopii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 witam mam już* doś*ć* boli mnie prawa pachwina mam powiekszone wezly chlonne które mnie palą* robił*am już* usg jamy brzusznej . usg pochwy morfologie ob wszystkie badania są* dobre z moczu wyszł*o ż*e to zapalenie ukł*adu moczowego brał*am 3 antybiotyki i nic nie pomogł*o . co mam robić* czy to moze być* coś* powaznego ? proszę* o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi