Gość Patryk Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witam, mam taki problem że od jakiegoś dłuższego czasu miewam bóle brzucha bardzo dotkliwe bóle które objawiają się nie spodziewanie, średnio trwające od minuty do dziesięciu. Ból określam jako bardzo uciążliwy praktycznie to zwijam się z bólu ponad to kiedy się podcieram występują nieliczne ślady krwi na papierze, nie wiem co mam z tym zrobić. Myślę ze stolec jest normalny jasnobrązowa barwa, raczej bywa swoisty choć czasem jest jakby to określić miękki. Bardzo pilnie proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 To prawdopodobnie żylaki odbytu, być może także stan zapalny odbytnicy. Radzę w tej sprawie udać się do chirurga najlepiej proktologa. On zbada, oceni co się dzieje i być może zaleci dodatkowe badania (np. rektoskopia czy też kolonoskopia). Mnie bez badania trudno ocenić przyczynę dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patryk Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Dziękuje, z pewnością udam się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi