Gość MIchał Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam jestem po rekonstrukcji Acl 3 i pól miesiąca. Było lepiej i dostałem pozwolenie żeby powoli zacząć biegać w trakcie strzeliło mi coś pod kolanem i boli przy zginaniu lub jakiś gwałtownych ruchach. Nie ma obrzęku i mogę nogę prostować całkowicie i zginać nie mam pojęcia co to jest może naciągnąłem ścięgna lub jakiś problem z więzadłem właściwym rzepki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Bez badania trudno mi określić co się mogło stać. Może rzeczywiście to tylko przeciążenie przyczepów mięśni skoro ma Pan pełen zakres ruchów w kolanie. Niestety, aby upewnić się czy wszystko jest w porządku należy zgłosić się na kontrolę do ortopedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 ale raczej do ponownego zerwania więzadeł nie doszło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Raczej nie. Dopiero ortopeda po badaniu może dokładnie powiedzieć co się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 ból powoli przechodzi żadnych siniaków obrzęków nie ma to wszystko powinno być w porządku? bo dopiero w poniedziałek mam wizytę u lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi