Gość Artur Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam. guz na mostku w górnej jego częci czy moze być spowodowany? pojawił sie nagle i jest widoczny przez skóre. dziekuje za chęć odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Trudno mi cokolwiek napisać konkretnego bez badania. Jaka jest dokładna lokalizacja guza, czy guz jest na skórze, czy pod skórą, czy związany jest z kością, ruchomy, czy nieruchomy, miękki, czy twardy, jaka jest skóra nad guzem? Informacje powyższe nic nie mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 guz jest w górnej części na łączeniu żeber z mostkiem. guz jest pod skórą ziwązany z kościa nie przesuwa się nie boli jest twardy odczuwam go tylko przy dotyku. żądnych zmian skórnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Trzeba z tym problemem udać się bezpośrednio do chirurga. Jeśli zmiana wychodzi bezpośrednio z kości (trzeba wykonać RTG) - może to być kostniak. Nie pomogę Panu bez badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 A czy jest to poważna sprawa? Czy miał Pan kontakt już z takim czymś? Dziękuje że Pan miał czas i chęć udzielić mi rad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 A może to z uderzenia jakiegos powstało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andzrej Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam.Mam ten sam problem przez parę lat,nie chodziłem z tym do lekarza.Przy nacisku w to miejsce trochę mnie pobolewał ale nie przeszkadzało mi to w normalnym życiu.Po nabraniu powietrza w płuca uwidaczniał się znacznie,niedawno przez przypadek gdy naciskałem tego guza poczułem lekki ból i chrupnięcie,tak jakby coś pękło.Guz wpadł do wewnątrz jest nie widoczny ale czuję teraz lekki ból w tym miejscu.Jeżeli nic nie będzie się działo to na pewno dam sobie spokój.Kiedyś to skontroluję u lekarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi