Gość Anna Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Dzień dobry, mam pytanie dotyczące guza na ramieniu. U mojego taty zauważyłam, że od jakiegoś czasu ma coś podobnego do guza. Jak już wspomniałam znajduje się na ramieniu. Tatę ten guz nie boli, jak się dotyka, przynajmniej nic takiego nie zauważyłam. Jest twardy, no i ma średnice około 5 cm, zgrubienie około 0,5 cm no i kolor jest taki blady. Z moich spostrzeżeń ma jednego takiego guza. Nie wiem czy to jest (jak już Pan doktor wskazał w poprzednim przypadku, podobnym do tego) naczyniak, ale proszę o odpowiedź, zdaję sobie sprawę, że to nie to samo co osobisty kontakt z lekarzem, ale chciałabym chociaż wiedzieć, co to może być. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Raczej nie jest to naczyniak, jeśli zmiana jest w kolorze skóry. To może być tłuszczak lub włókniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi