Gość Serafin Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Witam , jakiś czas temu poszedłem do lekarza poniewaz bolał mnie brzuch w podbrzuszu i pod jądrem znalazłem jakis guzek-lekarz powiedział ,że to zapalenie nadjądrza bo na usg też wykazało opuchnięcie jądra i większą ilość płyny w worku,ale teraz po antybiotykoterapi nadal mam ten guzek wielkości 3/4 jądra a w dotyku tak jakby to była kulka ze zwiniętego jajowodu , do tego prawe jądro jest wyżej bardziej z przodu, alewe niżej z tyłu i bardziej wisi i ten guzek z jajowodu(chyba) utrzymuję się na nim na górze- co to może być,czy to może być jakiś poskręcany jajowód ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Prosze konieczne udać się do lekarza urologa,opisany objaw wskazuje na zapalenie.Leczenie uzależnione jest od stopnia zaawansowania choroby.Na początek do czasu uzyskania wyników należy wstrzymać się od kontaktów seksualnch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Serafin Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Najlepsze jest to że w czwartek byłem u takiego z nazwy? urologa, który stwierdził,że jest wszystko w porządku,a bóle po zapaleniu nadjądrza są normalne i jeszcze długo mogą się utrzymywać-nie wiem co mam o tym myśleć-proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi