Gość Robert Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Mam takie pytanie (22l.) obudziłem sie z dość silnym bólem brzucha w prawej dolnej części...myslałem ze zaraz minie ale przez ok 40 min nie mijało...zażyłem wiec ketanol 100mg i po ok 20 min ból ustapił...w tym czsie wziąłem też prysznic podczas którego zebrało mi sie na wymioty.nigdy wcześniej nie miałem takiego bólu w tej okolicy.mam wiec pytanie czy powinienem to zlekceważyc jako tzw.*przypadek* czy tez bezwzględnie konieczna jest konsultacja lekarska.jaka mogłaby być wstepna diagnoza? dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Najlepiej takiego bólu nie lekceważyć. To może być zapalenie wyrostka robaczkowego, które powinien wykluczyć/ rozpoznać chirurg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Najlepiej udać się do lekarza moj chłopak 19 lat też w zeszlym tygodniu mial wycinany wyrostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamila Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 To na pewno wyrostek . . . . ,musisz zgłosić się na pogotowie . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 To niekoniecznie musi byc wyroste...spróbuj położyc kawałek zamrożonego miesa na bolące miejce,w ten sposób ,,zamrozisz* wyroste. Ale koniecznie zgłoś się do lekarza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jajh Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Na wyrostki najlepsze się szlabany. Zakazujesz takiemu telewizji, internetu, wracania po 20-tej do domu i masz spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi