Gość Anka Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 W sobotę miała wizytę u chirurga w związku z atakiem- bólu, którego nie potrafiłam określić. Po konsultacji lekarskiej, badaniach okazało się ze mam kamicę pęcherzyka żółciowego, jestem zakwalifikowana do operacji, mam ja przejść w styczniu 2010 r. W dniu dzisiejszym miałam kolejne badanie USG z którego wynika, iż *pęcherzyk żółciowy z zagęszczoną żółcią i pogrubiałą ściana*.Aktualnie czuje się dobrze, chodzę do pracy, lekko kuje mnie w boku, czy w związku z powyższym powinnam przejść zabieg w styczniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jeśli są dokuczliwe objawy to jest to wskazaniem do zabiegu. Oczywiście decyzja o zabiegu należy do Pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi