Gość Michał Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam wróciłem dzisiaj z badania USG. Chciałem się dowiedzieć o co chodzi w : `We wnęce śledziony widoczna krągła struktura śr.12 mm + lub (-) śledziona dodatkowa. Mogę się dowiedzieć o co w tym chodzi. Nie mam doświadczenia medycznego, a nikt z rodziny nie jest lekarzem. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pozdrawiam tych co wiedza tyle Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 nie wiem co to ta krągła struktura ale przy powiększaniu ona robi się okrągła śledziona czyli jak coś w niej jest czyli ten okrąg 12 cm,no i możesz mieć dodatkową śledzionę ale pewna nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi