Gość Antoni Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam, od dawna mam pewnien problem i nikt nie moze mi pomóc. otóz po wytrysku następuje u mnie ból prawego jądra czy przyczyną może być bakteria lub zapalenie prostaty? Bardzo utrudnia mi to funkcjonowanie. Mam dopiero 20 lat*/ prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Czy konsultował się Pan z urologiem? Może to być niewielki stan zapalny w obrębie najądrza lub torbiel nasienna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antoni Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 tak, konsultacje nic nie wniosły. Nolicin i olfen zostały przepisane które nic nie pomogły. W usg nic nie widać, badania moczu w porzadku. czy leki jak citoproxen mogły by pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Tak, może pomogą. To antybiotyk dokładnie działający na drogi moczowo-płciowe. Jeśli to zakażenie bakteryjne to antybiotyk tego rodzaju powinien pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi