Gość Kasia Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Nie wiem czy w dobrze wątek umieściłam ale nie mam pojęcia z czego może wynikać mój ból. Od jakiegoś dłuższego czasu sporadycznie przy zmianach pozycji lub przeciągania się pojawiał się krótkotrwały kłujący ból w dolnej części pleców (prawa i lewa strona) promieniujący do brzucha.Było to tak krótkie,że nie przykładałam do tego wagi. Ostatnio miałam problemy z częstym oddawaniem moczu, przy którym towarzyszył mi ból. Robiłam nasiadówki przeszło mi to, ale pojawił się znowu ból w dolnej części pleców (prawa i lewa strona) przeszywający do brzucha tym razem już stały. Chciałabym wiedzieć czy to jest związane z zapaleniem pęcherza czy mogę mieć coś z nerkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Trudno bez badania potwierdzić Pani przypuszczenia. Na pewno miała Pani objawy związane ze stanem zapalnym dolnych dróg moczowych. Warto skonsultować się z lekarzem rodzinnym, wykonać badanie ogólne moczu, usg jamy brzusznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tadeusz Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 mam problem z krotkotrwalym bolem z prwaej dolnej strony w plecach, najbardziej odczuwam to przy zmaianie pozycji kiedy spie. to juz trwa od kilku tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Takie bóle są raczej związane z patologią w zakresie odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa. Dobrze by było wykonać RTG tego odcinka kręgosłupa i najlepiej bezpośrednio w tej sprawie skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi