Gość Michał Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam. Od jakiegoś czasu nęka mnie ból, który występuje po lewej stronie nadbrzusza i podbrzusza. Czasem przechodzi na plecy na wysokości połowy żeber przy kręgosłupie po lewej stronie, poniżej łopatki. Im więcej o tym myśle to bardziej i częściej boli. Dodatkowo czuje jakbym miał napiętę w brzuchu mięśnie po tej stronie. Bardzo często ból się pojawia zaraz po posiłku. Maleje jak rozluźnie mięśnie. Bardzo się boję nowotworu, dlatego mam pytanie - czy są to objawy jakiegoś nowotworu? Czy ktoś się spotkał z takimi dlegliwościami? Jestem osobą zestresowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Najlepiej skonsultować się z gastroenterologiem. To może być zespół jelita drażliwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zygmunt Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 mam ból lewej strony brzucha od ok 10 lat .robiłem badanie krwi czy niema niedokrwistości i jest ok,robiłem też usg kiedyś i ok.może to być jelito wrażliwe czyli dietka ,promieniowanie od kręgosłupa albo stres ja nauczyłem się z tym żyć ale podkreślam nigdy nie bolało mnie bardzo mocno i nie jest to ból codzienny.raz boli 2, 3 dni i przestaje na kilka.wiele jest przyczyn bólu i nie musi byc to rak.zbadaj krew na poczatek niedokrwistośc jest sygnałem że coś się dzieje.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi