Gość Milena Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam.Dwa miesiące temu miałam operację na przepuklinę pachwinową prawostronną z założeniem siatki ze znieczuleniem miejscowym.Lekarz stwierdził,że wszystko goi się prawidłowo,zaś wspomniał,że mam małe guzki.Przepisał maść Traumon i robię okłady przykładając ciepła butelkę z wodą i nadal boli.Czy to może być z przeziębienia lub dźwignięcia,?bo to było u mnie przez przypadek.Czy te guzki coś znaczą czy to normalne?Co mam robić?Proszę o odpowiedz i z góry serdeczne dzięki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Trudno mi określić czym mogą być te guzki bez badania. Może to powiększone węzły chłonne na skutek odczyny zapalnego toczącego się w okolicach siatki. Proszę jeszcze raz udać się w tej sprawie do chirurga prowadzącego. On udzieli panu szczegółowych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Milena Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Byłam z 6razy i nic innego nie doradził.Powiedział,że trzeba czasu na to,by się zagoiło,ależ ile można czekać jak nie można normalnie funkcjonować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Takie objawy z reguły ustępują po około pół roku, gdy kończy się gojenie rany po plastyce przepukliny z siatką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi