Gość Michał Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Kilka miesięcy temu przedźwignąłem się. Od razy poczułem, że coś jest nie tak. Miałem wrażenie miękkich nóg, a na podbrzuszu pod skórą czułem dziwne pieczenie i swędzenie, zwłaszcza nad penisem. W nocy najprawdopodobniej miałem gorączkę, ale niestety nie miałem dostępu do termometru. Objawy nie ustępowały, a nawet pojawiały się nowe - wychodzące żył na penisie, powiększony węzeł chłonny w pachwinie i ból w mosznie podczas wytrysku.Poszedłem do lekarza rodzinnego. Nie potrafił postawić diagnozy, ale profilaktycznie przepisał Diclac. Brałem go przez tydzień. Sytuacja się poprawiała do momentu masturbacji.Po niej nastąpiło nasilenie objawów. Poszedłem z tymi dolegliwościami do chirurga i urologa. Obaj zalecili badanie krwi i moczu. Badania nic nie wykazały. Z czasem zacząłem leczyć się sam. Od trzech tygodni się nie onanizuję oraz smaruję podbrzusze i penisa żelem Lioton 1000, który wyraźnie pomaga, ale nie likwiduje objawów do końca. Zwłaszcza swędzenia na podbrzuszu (uczucie to nasila się przy noszeniu ciasnych spodni). Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 W zasadzie taki problem jest trudny do rozwiązania internetowo. Być może powinien Pan zgłosić się jeszcze do dermatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Swędzenie odczuwam pod skórą, więc chyba jednak nie jest to sprawa dla dermatologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 To nic, że pod skórą. Nerwowy odczucie świądu rzutują ze skóry - to problem dermatolgiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieznający się Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witaj kolego, według mnie to będziesz miał przepuklinę!!! Idź do lekarza i skonsultuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Imie Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 tez mam czesto takie bule po wysilku, jednak mi po nocy przechodza, to objawy przepukliny wedlug mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi