Gość Robert Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dzień dobry. Mój problem zaczął się nie całe miesiąc temu, rano zauważyłem kroste między członkiem a łonem (na zgięciu penisa lecz Tam gdzie on się zaczyna od strony brzucha) wycisłem ją i z perspektywy czasu żałuje tego. Po ok. tyg zaczęło się to powiększać, teraz jest to wielkości małej fasoli ok 0,8mm dł a szer 0,5 mm *guzek* jest twardy i jakby spuchnięty i obolały (przy dotknięciu boli) nie ukrywam że próbowałem go ponownie wycisnąć, lecz wyszło troszeczkę mazistej substacji ale to nie wpłynęło na wielkości. Mam 16 lat i bardzo się niepokoje i proszę o jak najszybsza odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Prawdopodobnie trzeba będzie użyć środków przeciwzapalnych (np. antybiotyków stosowanych miejscowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ale czy to coś groźnego ? czy jest moźliwość leczenia domowymi sposobami przemywanie odkarzaniem itd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Raczej to nic groźnego. Być może to tylko zaczopowany gruczoł łojowy. Można próbować myć dokładnie zmianę mydlinami i np. odkażać spirytusem lub Rivanolem. W przypadku braku skuteczności wizyta u lekarza nieunikniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ** Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Czy jest to możliwe dotknięciem penisa przez rękę, która dotknęła sedesu ubikacji np. w miejscu publicznym? Bowiem dostałem tego samego przypadku dokładnie w tym samym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi