Gość Ewa Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Problem dotyczy nie bólu a raczej uczucia ciepła i lekkiego pieczenia w okolicy talerza biodrowego. Miesiąc temu wstając gwałtownie z kanapy poczułam ostry ból w okolicy kolca biodrowego. Ból po chwili zniknął a po kilku godzinach pojawiło się to uczucie ciepła, które czasami znikało na dwa-trzy dni. Początkowo ograniczało się do okolicy kolca biodrowego przedniego ale później pojawiało się w okolicy krętarza mniejszego kości udowej, górnego brzegu talerza biodrowego. Czy mogłam uszkodzić mięsień lub jego przyczepy? Na przykład m. biodrowy albo m. poprzeczny brzucha? Dodam, że mogę normalnie chodzić, siedzieć, leżeć, robić *brzuszki*. Czy zanim zgłoszę się do chirurga powinnam wykonać jakieś badania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Nie trzeba wykonywać żandych badań lekarz zleci odpowiednie jeśli zajdzie taka konieczność. Trudno powiedzieć bez badania co jest przyczyną dolegliwości, najlepiej udać się jednak do ortopedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi