Gość AndrzejSz. Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Mam pytanie z czego były wykonane klipsy zakładane po laparaskopowej operacji usunięcia kamieni i woreczka żółciowego? Obecnie są to klipsy tytanowe a kiedyś? Czy były to klipsy ze stali chirurgicznej? Potrzebna jest mi ta informacja ponieważ chcę się poddać rezonansowi magnetycznemu i nie wiem czy mogę. Z góry dziękuje za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Trzeba w tej sprawie udać się do ośrodka, w którym Pan był operowany. Tylko tak uzyska Pan 100% odpowiedź na to pytanie. Najczęściej klipsy od początku ich stosowania były tytanowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pilne Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 ANDRZEJSZ czy otrzymałeś odpowiedz od przychodni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Tak otrzymalem mialem klipsy z tyutanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi