Gość Paweł Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Witam Blisko dwa lata temu po badaniu USG okazało się ,że mam lekko powiększoną śledzionę dalsze badania wykazały podwyższony alat i aspat (niewiele ponad normę) przez blisko rok cały czas miałem problem z alat-em i aspat-em lekarz sugerował biopsję wątroby której nie zrobiłem. Od pół roku moje badania są idealne. Badanie HCV wyszło ok. Czy mimo to powinienem podać się biopsji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Jeśli wyniki badań są prawidłowe nie ma potrzeby wykonywania biopsji. Radzę powtórzyć badania krwi i wykonać usg jamy brzusznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi