Gość Felix Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Witam, kiedy byłem mały uległem jakiemuś drobnemu wypadkowi, z tego co pamiętam upadłem na coś kroczem w wyniku czego nastąpiło zerwanie wędzidełka. Mocno krwawiło, ale krwotok został zatamowany i z czasem się zrosło. Z racji, że miałem wtedy coś koło 10-12 lat obeszło się bez wizyty u specjalisty. Z czasem jednak zauważyłem, że w momencie wzwodu wędzidełko odchyla żołądź nieco w dół. Na moje oko nie jest to duże skrzywienie, ale boje się, że będzie ono przeszkadzało w czasie inicjacji. Ponadto na wędzidełku do dziś widać zgrubienie w miejscu w którym zostało ono przerwane. Czy powinienem udać się z tym do specjalisty czy to raczej nic poważnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Tak, trzeba w tej sprawie udać się do urologa. Urolog po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Być może konieczny będzie zabieg plastyki wędzidełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Ale czy nawet niewielkie odchylenie może mieć jakieś powikłania? Z tego co czytałem i widziałem w innych wątkach, co niektórzy to naprawdę moją odchylenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Przy niewielkim odchyleniu, przy prawidłowo odbywających się stosunkach płciowych raczej nie ma konieczności korekcji chirurgicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi