Gość Łukasz Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Witam Wczoraj pierwszy raz zdjęłem w 100% napletek, oczywiście odrazu umyłem żołędzia mimo tego że nic na nim nie było, ale higene trzeba zachować. Ok wszystko byłoby w porządku gdyby nie to że żołądź na końcu jest taki sinawy lecz nie odczówam w tych okolicach żadnego bólu, czy ta sinność jest spowodowana jakimś ukrwieniem czy jak? Aha po nasunięciu napletka nie nasunął się on do końca tzn. można zobaczyć małą część żołędzia i jest tak do dziś czyli czekałem już ok. 12 godzin i napletek nie zakrywa w 100% żołędzia czy to jest normalne ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Przepraszam że jeszcze tego nie dodałem ale ta odsłonięta część lekko mnie sczypie w majtkach ale po czasie siedzenia lubchodzenia ustaje czy te lekkie czasowe szczypanie jest normalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi