Gość Aneta Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam-mialam niedawno operacje na wyrostek robaczkowy,niestety wykryto umnie równiez zapalenie węzłów chłonnych kreski jelita cienkiego.niestety lekarz który przeprowadzal zabieg nie poinformowal mnie o tym zapaleniu.dlatego mam pytanie-co powinnam dalej robic i czy te zapalenie jest grozne i jak je leczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 To niegroźny stan, nie powoduje praktycznie żadnych implikacji klinicznych i zazwyczaj ustępuje samoistnie. Antybiotykoterapia niweluje to zapalenie całkowicie i szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aneta Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 dziekuje za odpowiedz-pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 ja mam właśnie to samo, mi przepisali tylko nospę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalia Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 tez to mam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi