Gość Kasia Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Jestem rok po cholecystektomii laparoskopowej i od wczoraj pobolewa mnie pod prawym podżebrzem. NIe jest to silny ból-raczej takie kłucie i nie zawsze...częsciej przy chodzeniu niż siedzedziu. Jestem na diecie proteinowej -nie jem rzeczy smażonych oraz tłustych.CO to może być? Proszę o poradę....Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Być może to tylko samoistne nerwobóle. Trzeba udać się na bezpośrednie badanie do lekarza. Można ewentualnie wykonać jeszcze USG jamy brzusznej celem wykluczenia patologii w jej zakresie, ale jeśli ból związany jest z ruchem ciała to raczej ma podłoże związane z podrażnieniem nerwówów międzyżebrowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi