Gość hubert Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam od ok. roku po lewej stronie języka na przedniej jego cześci wyczułe zgrubienie na tzw. *oko* nic nie widać nie odczuwan bólu, po jakimś czasie także małe guzki a raczje grudki pojawiły sie na przednich częściach języka nie wiem czy to infekcja jamy ustniej , grzybica lub co gorsza rak. w internecie wyczytałem że może to być guz Abrikosowa nie wiem co mam robić i do jakiego lekarza sie udać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Najlepiej udać się do laryngologa. Bez badania trudno powiedzieć co to za zmiana, ale najlepiej nie zwlekać. Oczywiście może to być zmiana łagodna, ale nie można wykluczyć choroby nowotworowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BM Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 i co to było? mam coś podobnego. W prawej przedniej ćwiartce języka- jak można tak opisać. Niebolesne zgrubienie w języku około 1cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zosia Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 ja też to mam...:(boję sie raka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramona Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 i ja też to mam.........w glebi mam dośc duze zgrubienie, cm od czubka takie malutkie, ruchome i twarde.....też sie boję, bo do tego od jakeigoś czasu boli mnei gardlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michalina Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Napisze ktoś czy był u lekarza z tymi guzkami? bo ją też u siebie zauważyłam i nie wiem co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi