Gość Jago Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam! Mam pytanie: mój mąż w dwóch miejscach: pod pachą i na ręku po zewn. stronie, mniej wiecej w polowie pomiedzy nadgarstkiem a łokciem ma takie wyczuwalne i widoczne gołym okiem *gulki*, dwie- jedna na reku, jedna pod pacha. Skora na tych gulkach swobodnie sie porusza, nie sa one bolesne, wielkosc maja mniej wiecej jak orzech laskowy rozkrojony na pol. Ojciec męża też ma takie *coś* i na przedramieniu i pod pacha, u tescia jest to troche wiekszego rozmiaru. Prosze nakierowac mnie co to moze byc, myslalam o kaszakach ale czy to to? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Raczej to nie kaszaki (nie taka lokalizacja). Być może to tłuszczaki, włókniaki lub gangliony. Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do chirurga ogólnego. On po badaniu poda prawdopodobną diagnozę i zapewne zaproponuje zabiegowe usunięcie guzków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi