Gość Paweł Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Równo tydzień temu miałem przeprowadzoną operacje laparoskopową na zapalenie wyrostka. W sobotę wieczorem zaatakował mnie dosyć mocny ból w okolicy pępka (mniej więcej 3cm na lewo).Uczucie było takie jak przy kolce. Po godzinie ból był już mniejszy,lecz utrudniał mi on poruszanie się , oddawanie moczu itp. Ból miną mi dopiero dzisiaj. Można powiedzieć że już nie odczuwam bólu,czasem tylko troszkę mnie ćmi. Moje pytanie jest takie czy to może być przepuklina pooperacyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Jeśli w miejscu zgłaszanych przez Pana dolegliwości nie wyczuwa Pan sobie guzka to raczej niejest to przepuklina. Być może u Pana wystąpił taki silny miejscowy nerwoból. Aby się przekonać czy wszystko jest w porządku należałoby udać się na kontrolę do Poradni Chirurgicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi