Gość Marcin Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 10 lat temu miałem złamanom kość ramienia i miałe jom na wyciagu 3 tygodnie i założyli mi gips a teraz od kilku lat z 6 7 lat odczuwam bule ramienia i co moge zrobic żeby nie bolało biore Niesteroidowe leki przeciwzapalne dostępne w aptece bez recepty ale musz ebrac w dóżych dawkach żeby nie bolało poradcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Trzeba w tej sprawie udać się do ortopedy. On po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania, określi czy wszystko jest w porządku. Być może zaleci rehabilitację (fizykoterapię). To prawdopodbnie zmiany zwyrodnieniowe w stawie barkowym po przebytym urazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Ale mnie nie boli staw tylko kośc bo miałem kosc pęknięta blizej łokcia i poskosie i na wycagu 3 tygodnie imnie boli wszyscy muwą że na zmiane pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Właśnie w miejscu złamania po zgojeniu może dochodzić do zwyrodnień objawiających się np. okresowymi bólami często związanym ze zmianami pogody (taka meteopatia). Najlepszym sposobem leczenia jest fizykoterapia. Trzeba w tej sprawie skonsultować się w poradni rehabilitacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi