Gość daga Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 W dniu 25.04.2016 o 14:58, Gość Ola napisał: Witam!, miałam operacje sztywnego palucha 2 tygodnie temu.Wstawiono mi i mplant silikonowy, czuję się bardzo dobrze ,nic nieboli palcem ruszam .Jest niewielki obrzęk i chodzę w buciku ortopedycznym, jestem bardzo zadowolona z operacji.Tabletek przeciwbólowych nie bralam, tylko w szpitalu zaraz po zabiegu👍* Czy jak wstawili ci implant możesz normalnie chodzić ? Nie ma żadnych powikłań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Ja jestem prawie 5 msc po operacji i jest masakra.O wiele gorzej niż przed operacją, Szukam specjalisty który mógł by mi poprawić .Paluch sztywny ,boli przy chodzeniu A nad blizna została wielka gula której wcześniej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horacy Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 @Agnieszka a skąd jesteś? Bo znam dobrego lekarza w Katowicach specjalizującego się w urazach stóp dr Adriana Brychcy i polecam się z nim skonsultować, z pewnością będzie w stanie pomóc. Przyjmuje w Poradni Chorób Stopy, z tego co mi wiadomo to w Warszawie i Łodzi też można się umówić na wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ala789 Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 A myślałaś o indywidualnie dobieranych wkładach? Takich robionych na zamówienie, z twoimi indywiduanymi wymiarami, profilami stopy itd Koleżanka z pracy zrobiła takie w Instytucie Podologicznym, warto sobie sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi