Gość Alex Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam.Mam powazny problem,tzn jakos 1,5 miesiaca temu zaczela mi sie biegunka,trwala okolo miesiaca codziennie,nie tracilam na wadze,poza tym bylo wszystko w porzadku.Od jakiegos 1,5 tygodnia mam co jakis czas silne bole w prawej stronie brzucha na dole,sa tak silne,ze az mi sie robi slabo,najczesciej przytrafiaja mi sie przed wyproznianiem lub gdy mam pelny pecherz.Nie moge napiac miesni na brzuchu bo od razu zaczyna bolec,sa to ktotkie,okolo 5 sekunsowe bole,ale bardzo ostre i silne.Co to moze byc?Do lekarza moge pojsc dopiero w grudniu,poniewaz mieszkam za granica.Mam 20 lat i do tej pory bylo wszystko w porzadku.Prosze o rade i z gory bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Trudno określić bez badania co to może być. Być może to tylko jakieś czynnościowe problemy z jelitem grubym czyli zespół jelita drażliwego. Ale, żeby to potwierdzić należałoby wykluczyć podłoże morfologiczne chorób jamy brzusznej - np. stany zapalne (np. wykonać USG jamy brzusznej i/lub kolonoskopię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi