Gość Piotr Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam.. odkąd pamietam na czubku penisa mam taki guz, bąbel po lewej stronie..... Co to może byc .. Bardzo prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Trudno określić bez badania co to może być. Może to jakaś brodawka lub przerośnięty gruczoł łojowy lub znamię skórne. Radzę w tej sprawie skontaktować się z dermatologiem. Bez bezpośredniego badania fizykalnego się nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 mam od urodzenia to samo, bąbel mniej wiecej 0,3 cm na żołędziu tuż przy dziurce gdzie wylatuje mocz i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gall Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam! Wkoncu znalazlem taki sam problem u kogos jaki jest i u mnie:) Bąbel pojawil mi sie przy dziurce jakies 4 miesiace temu bylem u dwoch urologow i powiedzieli ze to nic zlego napewno nie jest ale nie potrafili dokladnie okreslic co to. Troche sie dlatego nadal boje ale jezely wy to macie od urodzenia to moze rzeczywiscie jakeis znamie czy cos. Jezeli byliscie u lekarza to podzielcie sie informacjami tak dla wlasnej pewnosci:) Dodam jeszcze ze moj ma wielkosc okolo 0,7cm,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sylwia Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 no wlasnie ... moja chlopak ma przezroczysty pecherzyk ktory nie boli . martwi go to strasznie a on nie bardzo wie gdzie moze sie udac .. ja tez sie martwie strasznie ... jest on dokladnie na czubeczku penisa... to to samo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi