Gość Darek Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Od kilku dni mam wzdęcia ,bóle brzucha w okolicy mostka(coś w rodzaju ssania) i czarny kał z ciemną krwią która ukazuje sie w postaci smuzenia po wypróznieniu.Proszę o wstepna diagnozę co moze byc przyczyna takiego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Trzeba z tym problemem udać się pilnie do lekarza. Takie dolegliwości głównie czarny (smolisty) stolec świadczą o krwawieniu z górnego odcinka przewodu pokarmowego (np. krwawiący wrzód żołądka lub dwunastnicy). Taki stan wymaga zazwyczaj pilnej hospitalizacji z pełną diagnostyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość di Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 o matko....ja od jakiegos czasu mam zatwardzenia i krwawie czasami( jakby z wysilku) nawet jesli sie nie wyproznie....wzdecia, bole brzucha ( tak jakby kłucie)...co to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaka Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 szybko do lekarza nie ma na co czekac , zrobią badanie i przepiszą na zapalenie jelita asamax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wioletta Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Mam bol brzucha u zoladka dzis rank I wieczorem oddalam czarny stolec cos mu grozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majka Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 To może byc z wrzodów żołądka lub dwunastnicy. Grozi pęknięciem krwotokiem. do lekarza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi