Gość jacek Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Pół roku temu w spermie pojawiła mi się krew. byłem u urologa który stwierdził że pekła jakaś żyłka i po tygodniu przejdzie( i tak się stało). Nic mnie nie bolało itd. Lekarz mówil ze wszytko jest ok. jednak ostatnio znowu pojawiła mi się sperma z krwią(jednorazowo) jednak teraz boli mnie podbrzusze czasami tzn po prawo od kości łonowej oczywiscie ból pojawia się i znika. (ból jest słaby) Nie wiem czy znów mam się skontaktować z urologiem czy znów przejdzie z czasem. mam 22lata i stało się to po dość intensywnych pieszczotach nie zakończonych wytryskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Trzeba będzie ponownie skontaktować się z urologiem. Być może to jakiś stan zapalny gruczołu krokowego lub pęcherzyków nasiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi