Gość adrian 13 lat Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Jak naciagam naskurek na penisie to naciagne maksymalnie ze przejdzie przesto z przodu ale jak naciagne to koncuwka zoledzia robi sie sina i jak naciongam naskurek to oddolu mnie boli czy to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Raczej nie jest to normalne. Radzę o tym poinformować rodziców i z nimi udać się bezpośrednio do lekarza, który musi zbadać członka. Może to być objaw stulejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 zdecydowanie sie zgadzam, choc u mnie w wieku mlodzienczym czyli twoim tez takie cos sie dzialo bylem u lekarza i nic nie bylo tylko drobne problemy z penisem, jak bedziesz mial szczescie to kaze ci tylko regularnie naciagac skurke od penisa w wannie podczas kompieli aby wydluzyc więzadełko. Pozdrawiam i zycze szczescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrian 13 lat Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 a to moze samp rzeejsc bo sei wstydze powiedziec rodzicom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B:D Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Mam to samo i to nie jest chyba normalne. Zamierzam powiedzieć o tym rodzicom, i zobacze co oni na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mietek Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 tez tak mialem za pierwszymi kilkoma razami ale już mi nic nie jest.. Tak jak kolega bartek napisał żebyc regularnie naciągał skórkę nie wiem czy koniecznie w wannie bo tak nie próbowałem ale mi przeszło pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Troche głupio mówić ale też to.mam i rano jak sie kompalem masturbowalem sie. To pewnie.przez to. Mam madzieje ze przejdzie. Nie mam zamiaru nikomu mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 witam mię też boli rano i w nocy jak robie śiku i co mam srobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 mam 18 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi